С две думи само ти ме нарани –
изстреля ги като куршуми в птичка.
Попарени са всичките ми дни.
На капчици животът ми изтича.
И пак вървя към тебе. И не знам
ще мога ли да стигна. Но се вричам:
каквото в мен остана, да ти дам.
Да разбереш как мога да обичам.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Много силни!!!