Какво направи...
Издърпа скобата на времето...
Сърцето ми –
лимонка взрив в гърдите:
Не виждам....
Не чувам...
Разбираш ли ме...
Говориш ми неща, които...
Взривила си и себе си...
Изгаряме...
Не помниш ли коя си...
И аз не помня...
Погледни ме...
Очите ти са празни...
и моите...
Това е лудост...
© Михаил Цветански Всички права запазени