От стари рани спомен пазя.
За новите си търся лек.
И мога по корем да лазя,
но все съм си добър човек.
С успехи стари се гордея -
за новите полагам труд.
И със звездите се родея -
по чара техен аз съм луд.
Със миналото не живея -
към бъдното прехвърлям мост.
И като всичките старея,
и като всички тук съм гост...
© Никола Апостолов Всички права запазени
Хубава неделна вечер и поздрави от мен!!!!