19.09.2024 г., 14:30 ч.

Луна 

  Поезия » Любовна, Еротична
27 2 0

 

За какво ми е луна ли ?
Да мечтая! За онази влюбена жена!
В пазвата и аз да дишам,
а с душата и да полетя!

 

Влюбените ,казват, че живеят,
поетите на вечността,
а аз не виждам други, само нея!
Това сигурно е любовта!

 

И звездите гледам, 
с утрото заспивам,
цяла нощ сънувам 
със отворени очи!

 

Нея, да! 
И нищо друго!
Така навярно
се познава любовта!

 

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??