11.10.2012 г., 10:02 ч.

Луниеносно 

  Поезия » Любовна
726 0 4

И за двама ни луната е една и съща.
Еднакво е и нощното небе.
Когато я погледнеш, те прегръщам.
И се надявам искрено да си добре...
Изпращам ти и мислите си даже.
А в тях съм скрила всички чудеса!
Но няма как това да ти разкажа.
Не бива ти да знаеш за това.
И за това, че още преминават
в зениците ми твоите очи.
Октомври носи истина такава,
че до Декември лятото ще ни горчи.
Но ти не знаеш... Нищичко не знаеш!
И просто гледаш кръглата луна.
А аз ти пращам поздрав от безкрая.
И после дълго, дълго ще мълча...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??