24.08.2014 г., 20:07 ч.

Лунна жена 

  Поезия » Любовна
513 1 1


Имаш извивки на Луна
и избледняваш в моя поглед,
завита си със тишина
от мислите си – тъжен облак.

Ти си загадка – не жена,
очите ти са лунатични -
изгубени във самота
съзвездия от поетичност.

Изгряваш като любовта,
но ти е нужен чувствен пръстен,
за да сияеш през нощта...
едно блестящо в тебе Слънце.

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??