1.08.2007 г., 22:20 ч.

лунна пътека 

  Поезия
1272 0 4
По пътеката лунна ще тръгна,
за да стигна при тебе,
нетърпеливи вълните искат 
да ме пренесат -
на твоя бряг,
вятърът бърза заради мене -
ще ме довее -
твоето изгубено птиче перо.

Слънцето ще взема в косите си,
за да те събуждам с него
и звезден прах  в очите,
за да те поръсвам,
утрото си ще ти подаря
и вечерта си - цялата
ще бъда твоя -
сред лъчи от слънце и звезди...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??