Лястовица
Лястовица пъстрокрила
с радост ме е дарила,
земния ми път е осветлила,
добро и щастие ми е подарила,
тя литва и носи усещане за простор,
разширява моя духовен кръгозор,
чува се птича песен,
светът е чудесен!
© Пламена Сомова Всички права запазени