30.08.2016 г., 21:33 ч.

Лятна мечта 

  Поезия » Любовна
301 1 0

При мен долу слезни -

сред море от сълзи,

що по теб изплаках,

че напразно да те видя чаках.

 

Слезни на дъното на туй море -

нека чувствам се добре,

че аз съм от студ вдървен,

че още съм в твой плен,

но усамотен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??