20.04.2007 г., 9:05 ч.

Лятна нощ 

  Поезия
633 0 0

 Небе, луна...

Всичко е потънало във красота.

Невинни облаци

преминават през съня ти.

И толкова красиво е всичко,

сякаш чувстваш неземна магия...

Сякаш нещо дели те от реалността...

Сякаш изпълваш се с лятна топлина

във пурпурната нощ...

© Галина Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??