Ставам в ранни зори,
с приключенски мечти,
във очите с искри,
за велики бели.
Жълто слънце, здравей,
хайде песен изпей,
как във чудни страни,
бродиш с твойте лъчи.
Имам шапка една,
синя със козирка,
пълна с много игри,
и с усмивки дори.
Слагам моя каскет,
на кръста със арбалет,
ще спасявам принцеси,
те са Деа и Веси.
От зори чак до мрак,
всеки ден съм юнак,
с мойта верна дружина,
сме герои петима.
© Ивета Всички права запазени