Дочуваш ли стъпките, тихия шум
на Времето дето край нас преминава?
Избягало някъде, с някой тайфун
капчици Обич за нас утаява.
Усещаш ли полъха, пръските морски
разхлаждащи нежно горящата кожа?
Минутни желания, помисли хорски –
под чадъра на сянка ще Ви разположа.
Почивайте бавно – и утре е ден!
Човек работи не само с ръцете.
Оставете и мъничко място за мен.
Любов засадете до някое цвете!
© Ангел Милев Всички права запазени