Изпълнен с надежди и мечти,
сетих се за теб - как сияеш ти.
Радост първо аз усетих,
но сега - разочарован, се оттеглих.
Като летен залез аз те губя,
макар и още да те любя -
надеждата като птица отлита -
сърцето ти за мен не пита.
© Георги Всички права запазени