Лятото дойде, слънце, плаж, море.
В очите ти намерих слънчево небе. Любовта в сърцето ми изгря.
Като морска вълна на брега се спря. Пъстрите ти очи като бисери блестят.
Любовта като искра от огън запламтя. Песен любовна сърцето ми запя.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени