Лъх, от твоята наслада.
Прави ме щаслив.
Нека бъдем двама,
в тоз живот красив!
Като кехлибар ронлива.
Като лунен прах блестиш.
Искам, да правя те щаслива,
и ярко да блестиш!
Ненадейната ни среща,
спомен в мен пробужда.
За целувка, от огън по гореща.
Страст е само нужна!
Допри глава на мойта гръд.
Чуй, как бие влюбено сърце,
и изгаря всяка моя плът,
За твоето сърце.
© Никалас Борисов Всички права запазени