За мен "любов" е
само дума празна.
Смехът? О, Боже,
аз не го познавам.
Боли! От всяка твоя
дума ме боли!
И нямам вече сили,
сърцето ми крещи:
"Не си отивай!
Аз те обичам! Остани!".
Но ти не чуваш...
Усмихваш се и продължаваш.
О, Боже, как да спра
сърцето да кърви?
На пепел аз за теб
ще се превърна.
Знам, не заслужаваш!
Но кажи ми как да се обърна,
и сякаш нищо не си казал,
напред да продължа?
Нима било е
всичко туй лъжа?
© Яни Всички права запазени
Не търси помощ от Бога.Той (ако изобщо го има,според мен не особено ) няма как да ти помогне, ако ти сама не можеш да си помогнеш!