Защо ли вече приятели няма,
защо всичко е измама.
В един момент е с Теб и те обича,
а в следващия вече се отрича.
А ти се лъжеш някъде там,
че няма да бъдеш сам.
После осъзнаваш, че е лъжа.
Всичко в теб се срива и мракът се излива.
Пази се ти от приятели,
особено от тези, дето се кълнат,
че никога няма да те предадат!!!
© Димитрина Ковачева Всички права запазени