6.07.2016 г., 23:26 ч.

Лъжец 

  Поезия
456 1 1

Редиш празни думи -
спукани гуми. 
Лъжи на килò
плюеш ти. 
Зад вратите на твоите лъжи
има празни стени.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??