1.05.2007 г., 8:33 ч.

Лъжец 

  Поезия
1271 0 2

Лъжец

Кажи ми ти дали си струва да мечтая

за мъничка частица от твоето сърце???

Или само бих могла да гадая

как изглежда влюбено твоето лице!!


Кажи ми ти това ли е любовта,

да мисля ден и нощ за теб??

Да чувствам една огромна празнота

и щом далеч от теб съм, сърцето ми да бъде лед!!!


Кажи ми ти дали си искрен с мен

казвайки ми, че ме обичаш???

Дали сърцето ти е в моя плен

или утре вече по друга ще тичаш???


Кажи ми ти, че винаги ще си до мен

и че цял живот ще си ми верен.

Не ме лъжи, поне в този ден

животът ми да не е толкоз черен!!!


Поисках аз да кажеш ти безброй неща.

Поисках аз да бъдеш искрен с мен.

Поисках, но ти май не ме разбра

и реши да ме излъжеш в този ден!!!


Сега разбирам, че не трябва да ти вярвам,

че поигра си ти с мен сега,

че колкото и да ти прощавам,

отдавна свършила е таз игра!!!


Това е то, почувствах се ранена,

пророних сълзи аз от своите очи.

И бях безкрайно оскърбена...

Ще страдам утре може би за друг, но няма да си ТИ!!!

Защото реши да бъдеш ти подлец

и превърна се в най-изкусния ЛЪЖЕЦ!!!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??