"Танов, Мишо Бирата не закачай!
СРС-то добре звучи.
Мене в блато не затлачай.
Като мен да лъжеш се учи.
Ние сме спукани балони.
Истината не казвай ти.
Да внимаваме, че се подслушват телефони.
Като мен ти мълчи.
За тоя случай си признах.
Добре е, че народът спи.
А преди това умело го приспах.
Устата ми бълва бисери и лъжи.
Аз съм геният манипулатор.
Чел съм само "Винету" преди.
На държавността съм аз терминатор.
Лъжа за антикомунистическите си деди."
© Георги Всички права запазени