илюзии
заченати от вяра
непокорна
танцуват срещу
ветровете
на съдбата
и после се разтапят
в неизбежност
пред неумолим
сърдечно-съдов ешафод
изкоренил мечтите
някога красиви
в прегръдките си ледени
и в невъзможни истини
на празен
но отиващ си
живот
© Геновева Христова Всички права запазени