Добре дошла в небето ми прекрасно,
цял живот за тебе си мечтах.
Ти намери си в съня ми място,
докосна ме със своята душа.
Сега ще те обичам във безплътност,
ще галиш в мене всичките мечти.
Защото тъй сънуваме си кръста -
да бъдем с теб любима и любим!