3.09.2016 г., 17:31 ч.

Любима 

  Поезия » Любовна
361 1 1

Роза в китна градина -

туй си ти, любима,

и твоят аромат

най-хубав е в цял свят.

 

В утринта си дневна светлина,

кога бе тук - изчезна тъмнина

и ти - серафим, спаси ме от тъга,

но как липсваш ми сега...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??