Любимец на дявола
Разкрих душата си
и получих болка...
Не харесваш живота -
казваш, сякаш се печеш на клада...
Не харесвай душата си -
тя, любими, ще отиде в Ада!
Оплакваш ми се, че не си щастливец...
Спокойно! Ти на Дявола ще си любимец!
Подарих сълзите си,
разбих мечтите си...
Не вярваш в любовта -
за тебе тя е безразлична...
Разбиваш хиляди сърца -
душата ти е тъй себична!
Ти няма да я срещнеш -
ще бъдеш вечно сам!
Смъртта сам ще посрещнеш
и сам ще си отидеш там!
(В Ада!)
Това е моята молитва -
на теб я посвещавам!
Дано гориш във пъкъла -
това ти пожелавам!
Да видиш що е болка
и да почувстваш нищетата!
Да ти люти на раната солта
и с всяко вдишване да чувстваш
самотата!
Да изгаряш в бавен огън
и да чакаш края...
Да се движиш като в сън -
няма край - това е Ада!
Разбих сърцето си,
погубих щастието си...
Изгубих мислите си,
захвърлих желанията си...
Притъпих усещанията си,
проклех и себе си!
Кремена Кънчева Кънчева 19год.
16.10.2006г.
© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени