Мечтая за онази лудата,
неуморната, изгаряща любов.
За онази по детски чиста, наивна,
безусловна...
Любов - безмерна и безкрайна,
безценна, съкровена...
Любов - неопетнена от алчността и завистта.
Любов - безкористна и истинска,
дори и след смъртта!
© Калпазанка Всички права запазени