ЛЮБОВ
Някой ден животът ще ни грабне,
ще избягаме един от друг
и в самотата си ще бъдем хладни,
но ще търсим своя топъл юг!
Всичко, всичко може да се случи,
нека просто махнем с ръка,
но любовта ни - побесняло куче -
ще ни остави белег от тъга.
В нас се палят устните горещи,
затова е топъл денят нов,
ако не запалим в Храма свещи,
как ще сгреем своята любов?
© Теодор Шамлиев Всички права запазени