Във люлката на твоята усмивка
мечтите ми безсънни се люлеят.
Във люлката на твоята усмивка
мечтите ми вълшебна песен пеят.
За спомените ни красиви,
за вярата, за първото "Обичам те"
и за това, че само с теб ще сме щастливи,
защото любовта е истинска...
© Христина Иванова Всички права запазени