Ти дойде в живота ми като стихия
и моя свят за миг ти промени.
За мене ти си орисия,
съдба, любов и щастие дори...
Любими мой, защо си тъй далече?
Защо съдбата е сурова тъй към мен?
Защо в живота ми просветна лъч
и ме обрече на грешната и страстната любов...
© Рая Найденова Всички права запазени