Любов
Любов, вълнуваща като романс,
искам да я изпитам в аванс,
любов, красива като луната,
нежна като росата,
мъдра като времето,
тя възражда пориви
и чувства като птица - феникс,
нейната сила вдъхновява,
окрилява,
душата осенява.
© Пламена Сомова Всички права запазени