Нечакана, невикана, неискана.
Изплакана и скрита истина.
Си тук сега, си в мен сега, си моя.
Нестихваща, рушаща ми покоя.
В изненадващ момент
и по начин нетърсен
се докосна до мен
и света ми разтърси.
Най-красива и чиста си.
И голяма и истинска.
Невъзможно да Си.
Ала все пак те искам.
Ще се боря за теб.
Ще те пазя от себе си.
Ще живея за теб.
Ще те скрия в сърцето си.
© Кат Кат Всички права запазени