Любовта е сила,
чувство, което
идва тъй неочаквано,
нахлува в душата на човек.
Тръпка, която те изпълва
с онази емоционалност,
събрана на куб в
малка черна кутия.
Които в един неочакван миг излизат
и в душата ти нахлуват
онези смесени чувства
на страст, усмивки,
тъга и сълзи.
Любов - една малка
нежна думичка на пръв поглед, а
всъщност безкрайна,
надеждна светлина,
понякога болезнена мрачна тъга.
Любов - дума, без която
хората не могат.
Дума, която
рано или късно намира
своя път на
взаимното себеотдаване!
© Надя Стоянова Всички права запазени