Душата ми е стон, душата ми е зов,
душата ми жадува за истинска любов.
Душата ми е стон, душата ми е вик,
в душата ми е само твоят хубав лик.
Сърцето ми е трепет, сърцето ми е жар,
сърцето ми вече си има господар.
Мечтая си за зима, мечтая си за преспи снежни,
мечтая си за твоите прегръдки нежни.
Ти превзе душата, сърцето и мечтите ми,
но не позволявай на сълзите ми
да скрият хубавото ми лице
и да разбият моето сърце.
© Станислава Йорданова Всички права запазени