По-лесно е проблема да подминеш...
По-лесно е да кимаш със глава.
После всичко да захвърлиш
и да живееш в лъжа.
Но трябва ли така да се живее?
С таз измамна суета.
За любовта не трябва ли
със нежност да се борим!?
А не да я въздигане с лъжа.
Любов тъй сладка, тъй омайна,
тъй мамещо отровна в сладостта...
Любов за всеки отредена.
Макар подправена с сълзи,
горчилка... С нежна ласка и тъга.
Очи затваряш сърцето страда.
Затихнало в копнеж и страст.
Как искаш в утрото да видиш...
До теб да се усмихва тя.
© Ангел Всички права запазени