несретнице злощастна!
Охулват те вовеки,
защото ти си крясък
във душата на човека.
Там мирно е, и тихо,
всичко следва своя ред.
Но идваш с глух, болезнен писък
и възцаряваш хаос навред.
А щом замлъкнеш- става тихо.
Или душите ни са оглушели.
© Доротея Всички права запазени