27.03.2007 г., 11:23 ч.

ЛЮБОВ?!? 

  Поезия
774 0 3
Любовта! Дали я има още?!?
Дали светът вече спрял е да обича?
Дали когато ти си легнеш нощем
се чудиш: "Този пък в любов ли ми се врича?"!!!

Не вярваш ти, а той остава наранен,
ти смееш му се в очите
и плаче той безкрайно натъжен,
че ти подиграваш му се с мечтите!

Какво от туй? Та ти дори нe съжаляваш!!
За теб не съществува любовта,
но в мислите му вечно ти оставаш
най-прелестно момиче в света!!!

Минават години и един слънчев ден
ти влюбваш се в някакъв квартален гамен,
ти казваш му, че го обичаш,
а той отвръща ти: "Иди по друг да тичаш!"!

И той не вярва, че любовта съществува,
за него на света материалното царува.
Ти плачеш и се молиш той да осъзнае,
че любов има и за теб да започне да мечтае!!!

Но той не вярва в любовта, не те обича
и в този миг ти проумяваш,
че когато някой в любов ти се врича,
ти не трябва да му се подиграваш!!!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??