15.09.2012 г., 10:51 ч.

Любов без думи 

  Поезия » Хумористична
834 0 0

       

          ЛЮБОВ БЕЗ ДУМИ

 

Септември е. Падат пожълтелите листа.

Вятър зъл ги стеле по калния паваж.

Любовно се поглеждат - той и тя,

и бързат да се вмъкнат в частния гараж.

 

А колата – шкода стара – малко понакуцва

(завистник - хулиган надупчил задни гуми).

Гаражната врата издайно изскрибуцва –

започва златна есен и любов без думи.

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??