Любов без граници
Като облак бял във небесата,
Любовта без граници лети,
преминава планини, реки, полята
и събира си най-цветните мечти!
Като лъч отронен от звездите,
носещ светлина, заряд, искри,
Любовта е видело и в тъмнините,
а за сърцето вяра за да полети!
Като ясно слънце в небесата
и сред бури свети в нашите души,
чрез Любов отдъхва си дори Земята,
от всичко онова, което й тежи!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени
Харесах,продължавай-успех!