29.06.2010 г., 9:25 ч.

Любов безкрайна 

  Поезия » Любовна
717 0 1

Искам да целувам устните горещи.

Искам да ме изгарят като в пещи.                                                                                                 Щом погледна в очите ти - се раждам.

Щом самотен съм без теб - умирам.                                                                                               Вечния живот в твойте очи намирам.

Любовта безкрайна само в тебе имам.                                                                              

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??