Любов и още нещо...
Безпаметна, безумна, безгранична
обичта ми истинска към теб искри.
Oт лоша, мнителна, себична
в самата Доброта превръщам се дори.
Ръцете ти ме галят – цели в нежност.
Лицето ти излъчва светлина.
И нека времето да е безбрежно!
Такава обич ражда Любовта...
Обичай ме и аз ще те обичам!
Аз имам нужда от това.
Обичаш ли – това е всичко.
Останалото е лъжа...
© Димена Всички права запазени
Бъди добра и обичаща, Димена!