Любов ли бе да я опишеш?
Тъй нежна, тиха и дълбока.
Във твоята приятелска подкрепа
видях жена, която мене да обича...
Любов ли е това, което става във душите ни?
Самотни, обрулени и опустели търсят нейде зов.
Грешим ли, като бързаме заедно да прелетим
океана голям във приятелството.... до истинската любов.
Любов ли бе да я опишеш с малко думи,
не съм по кратките неща.... искам ги навеки.
Открий ме с твойта непринуденост завинаги
и ще ти бъда верен до смъртта ми... обещавам ти!
© Борислав тодоров Всички права запазени