Любов ли е, когато страдаш,
когато плачеш за любим човек,
но Той за чувставата ти не подозира
и разбива твоето сърце?
Любов ли е, когато давиш се
от сълзите горчиви и неспирни,
когато крещиш и проклинаш се
и търсиш изчезналите дири?
Боли ли те, когато виждаш,
че друга прегръщат неговите ръце?
Боли те и болката си прикриваш,
а ти пречупваш се на две!
Боли те, че от любовта умираш,
че вместо начало, тя край е на твоя живот!
Боли те, че с нея и ти загиваш
и чувствата си отнасяш в своя гроб...
© Инна Всички права запазени
Поздрав