Любов моя, къде си, аз не знам
и защо при мен не идваш вече.
Ето, аз пак съм сам,
а ти си сигурно далече.
Още дни ли трябва да минат
и ти накрая да се появиш.
И колко ли ще си отидат,
та ти да ме ощастливиш.
А когато при мен долети любовта,
за да я спечеля ще се боря.
И ще бъда аз най-щастлив на света
и за нищо повече не ще да моля.
© Илия Левков Всички права запазени