Стъпвам леко,
внимавайки какво ще направя.
Аз знам, че търся нещо,
търся онова, за което тъй силно копнея.
Надежда имам,
тя е силна и ме крепи,
за мен тя е земята, по която стъпвам,
даваща облик на мойте мечти.
И щастие имам,
то ми дава усмивки всеки ден
и в прегръдката на деня
аз чувствам,
че съм жива.
Имам и сълзи,
често появяват се в очите ми,
но без тях не може,
те ни правят още по-силни.
Да,
търся искрата на живота,
подпалила безброй сърца,
тя е красива и чиста,
и събира две души в една.
Не че бързам,
или няма време,
чувствам се малко тъжна
и сякаш безразлично неоценена.
Но скоро под крилете на надеждата и щастието,
о, любов, надявам се да те намеря!
© Тони Начева Всички права запазени