Неизречени остават
думите
и чувства,
неописани остават.
Ръцете,
недокоснати, се търсят
и устни,
нецелунати, изгарят.
Очи невиждани
мечти рисуват
и сънища красиви
се повтарят.
Километри сърцата
делят,
километри душите
изгарят.
© Йоана Всички права запазени