Искам да усещам твоето тяло,
голо, нежно притиснато в мен!
Да те целувам в сребърното огледало,
от задръжки и морал освободен!
Искам от твоята възбуда да напия,
ненаситно, в нощта на първата ни среща!
Искам с дива страст да те отвия
и да запаля луда кръв гореща!
Да те видя с пръсти - като слепец,
от възбуда женска, заслепено обладан,
в храм греховен - на страстите творец
и за плътска близост, на теб да се продам!
Искам да усещам твоите устни,
безсрамни, нежни, върху тялото ми жадно
- за любов!
Да ме докосват в срамните ми мисли!
Да ме раздират, като с желязо хладно
- съм готов!
Искам да спираш очите ми със голота
и кожа пропита с аромат на желание!
Да преминеш през мене със твойта ръка,
да вземеш от там възбуда-мечтание!
Да се сплетем в безкрайно оргазъм-кълбо
и дълго да търсим изход от там!
Телата ни да станат сякаш едно
и не просто секс, а любов да ти дам!
Искам да усещам твоето тяло...
Голо, нежно, приело ме в плен!
Да се прегръщаме двама в едно огледало!
Да бъда във тебе и ти бъди в мен!
© Константинов Всички права запазени