Любов през времето
Най-Чистите и Съкровени чувства
в Сърцето си запазих дълго Аз...
Пренасях ги през Болки и Обиди,
през Разочарования и Обич тъй Фалшива...
През хиляди сълзи... Пречиствах ги!
На Нищо и на Никого не позволих,
с постъпки долни... да ги Омърси!!!
Душата си разкъсвана...
през болката грижливо аз събирах
и пак от нея сътворих... Магия бяла...
изпълнена със Топлина и Нежност!
Сърцето... разпиляно...
под дъжд от сълзите си аз събирах
и пак изпълвах го със Вяра и Надежда!
Изгарях и оставах само пепел...
и пак от пепелта - от късче жар...
отново палех огън буен
и съживявах Любовта!
Най-чистите и съкровени чувства
в Сърцето си запазих аз...
за ТЕБ!!!
Носех те в мен... Мечтах те... Жадувах те...
Дочаках те!
Разбрах,че те има - не съм те измислила...
Почувствах, че си Истински...
не само илюзия!
Докосна Душата ми и влезе в Сърцето ми...
Завинаги!!!
И устните жадно се впиха в нощта...
телата горяха в огнена страст!
Две Сърца в едно затуптяха...
две Души в една... Полетяха!
Открих те... Дочаках те...
и макар да знаех, че Невъзможно е да е Завинаги...
сега, когато е време да тръгвам....
искам само да ти кажа....
За мен си ти... Последният ми Полет...
за тебе Първият бях Аз...
но Ти... не Спирай да Летиш!!!
А аз... Щастлива съм,
че с Теб... Единствено... ЛЕТЯХ!!!
27.09.2009 г.
Посветено на... Пипчи
© Рени Стоянова Всички права запазени