Разкрий ù мислите си, без да премълчиш
съня, от който в пот облян се будиш.
С потръпващо сърце. Така светът
за нея ще е по-красив и чуден.
Обвий дланта ù с двете си ръце,
в очите погледни я и кажи ù,
че нищо не е по-красиво от жена,
получила заветното "обичам те".
Във приказка ще бъдеш, ако не
престъпиш дадената от сърцето клетва.
И любовта ви в четири ръце ще израсте -
свободна и с доверие поена.
© Петя Кръстева Всички права запазени