ЛЮБОВ СИ ТИ!
Любовта не е от вчера.
Тя е вечна красота!
Тя е дивната Венера,
Слънцето е на света!
Още от Адам и Ева
Бог нарекъл я Жена,
затова и оттогава
носи двете имена.
Любовта ни побеждава,
с нея дишаме, цъфтим,
щастието тя ни дава,
като слънчев лъч блести.
О, Любов! Жена си ти!
О, Жена! Любов си ти!
© Радко Стоянов Всички права запазени