Любов, сълзи, отрова... Боли!
По чашата следи
остават
kато черна
диря.
Сърцето
кърви,
изтича и последното
сбогом.
В шепа пепел превъра
ти
любовта
ни.
Сега отиваш
си, боли,
но от тази
болка
все по-силно
обичай
и по-малко
мрази.
© Илия Левков Всички права запазени