15.04.2016 г., 20:50 ч.

Любовен дъх 

  Поезия
356 0 3

Небе ли си, самотен кръст в душата,
защото ме боли от всеки полет.
Дете ли си, греховен нощен вятър,
а искам да те любя аз без корист.

 

Море ли си, лъжовен в мене пясък,
защото те рисувам само с поглед.
Поне да си, любовен дъх оттатък,
в който ще ме излекува Господ!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??